(мкд) Работен состанок на директорот на Академијата, проф.д-р Габер Дамјановска и г-а Кристина Бунеа, офицер за правна заштита на УНХЦР и г. Тихомир Николовски, национален советник во УНХЦР

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.