Trajnimi i vazhdueshëm

Të përkryerit e aftësive ekzistuese dhe njohurive në fushën e së drejtës

0
trajnime të realizuara nga viti 2006
0
pjesëmarrës
Programe
Katalogu I Trajnimeve
Vërtetim
  • Kërkesë për vërtetim për pjesëmarrje në trajnim
Rregullore