Нашиот тим

Мал тим од ентузијасти и посветени вработени

Директор
Natasha-Gaber
Проф. д-р Габер-Дамјановска Наташа
Директор
…Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt.

 

…Не е дека не се осмелуваме бидејќи е тешко, туку е тешко бидејќи не се осмелуваме.

Заменик Директор
… Успехот не е конечен, неуспехот не е фатален: она што е важно е храброста да се продолжи понатаму.
ilir_iseni-scaled
Илир Исени
Заменик Директор
Органограм
Организациона структура
Човечки ресурси
Правилници на нашата организација
Правилник за внатрешна организација
Правилник за систематизација на работите во АСЈО
Дали би сакале да ни се приклучите на
Нашиоттим?
Ако ги имате вештините, или можеби само сакате да ни пишете?