TRAJNIMI PËR TRAJNUES Nga teoria në praktikë: Avancimi i praktikës gjyqësore përmes metodave mësimore

Akademia për gjykatës dhe prokurorë publik në bashkëpunim me DCAF - Qendra e Gjenevës për…

Прочитај повеќе

Takim pune i drejtorit të Akademisë, prof. Dr. Natasha Gaber Damjanovska me drejtorin e Institutit Francez në Shkup, Hugo Bestel

Sot (05.04.2022) në ambientet e Akademisë për gjykatës dhe prokurorë publik, drejtori i Akademisë, prof.…

Прочитај повеќе

31 Marsi - Dita e gjyqësorit të Republikës së Maqedonisë së Veriut

Akademia për gjykatës dhe prokurorë publikë të gjithë gjykatësve, prokurorëve publik, nënpunësve dhe punonjësve në…

Прочитај повеќе

VEBINAR ONLINE me temë: "2 Vite nga Marshimi i 1000 togave në Poloni - Sovraniteti dhe sundimi i së drejtës - Roli i gjykatave në epokën post-Covid"

Akademia për gjykatës dhe prokurorë publik fton të gjithë gjykatësit  dhe prokurorët publik e interesuar…

Прочитај повеќе

Këshillim online me temë: “Krimi kompjuterik, sigurimi dhe paraqitja e provave elektronike” 22 mars 2022, përmes ZOOM platformës

Akademia për gjykatës dhe prokurorë publik organizon këshillim online me temë: “Krimi kompjuterik, sigurimi dhe…

Прочитај повеќе

Këshillim online me temë: “Kontestet civile që dalin nga Ligji për privatizim dhe Ligji për veprim me objekte të ndërtuara pa leje”

Akademia për gjykatës dhe prokurorë publik “Pavell Shatev” sipas Katalogut të trajnimeve për vitin 2022…

Прочитај повеќе