Ngjarjet

EJTN Directors Conference Prague 2022

(Македонски) Директорката на Академијата, проф.д-р Наташа Габер Дамјановска учествуваше на Конференцијата со наслов „Новите развои во едукацијата релевантни за институциите за правосудна обука на ЕЈТН“

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.