Почетна

2 slika

(Македонски) Доделни сертификати на првата група информатичари кои ја поминаа обуката за Сајбер хигиена на Академијата и ИПА Проектот „Владеење на правото во Република Северна Македонија со поддршка на ЕУ“

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.