(мкд) ,,Специјализиран курс за меѓународна соработка за судии и јавни обвинители’’

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Академијата за судии и јавни обвинители Павел Шатев согласно Каталогот на обуки за 2021 година организира Специјализиран курс за меѓународна соработка за судии и јавни обвинители кој ќе се одржи во период од 3 и 4 ноември 2021 година (среда-четврток) на платформата ЗООМ, со почеток во 10:00 часот.

Курсот е наменет за судии и јавни обвинители од сите апелациони подрачја.

Програмата согласно која ќе се одвива онлајн курсот можете да ја преземете тука

За да пристапите на платформата и да ја следите обуката кликнете на следниот линк: https://us02web.zoom.us/j/6410825426?pwd=TWNmS04yNW5UZEhsbG5tTFFLVENoUT09

За повеќе информации Ве молиме да се обратите на следната е-маил адреса Sonja.Mojsovska@jpacademy.gov.mk или на тел. 02/2401-568.