(мкд) ,,Специјализиран курс за меѓународна соработка за судии и јавни обвинители’’

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Академијата за судии и јавни обвинители Павел Шатев согласно Каталогот на обуки за 2021 година организира Специјализиран курс за меѓународна соработка за судии и јавни обвинители кој ќе се одржи во период од 3 и 4 ноември 2021 година (среда-четврток) на платформата ЗООМ, со почеток во 10:00 часот.

Курсот е наменет за судии и јавни обвинители од сите апелациони подрачја.

Програмата согласно која ќе се одвива онлајн курсот можете да ја преземете тука

За да пристапите на платформата и да ја следите обуката кликнете на следниот линк: https://us02web.zoom.us/j/6410825426?pwd=TWNmS04yNW5UZEhsbG5tTFFLVENoUT09

За повеќе информации Ве молиме да се обратите на следната е-маил адреса Sonja.Mojsovska@jpacademy.gov.mk или на тел. 02/2401-568.