(мкд) СОВЕТУВАЊЕ МЕНАЏИРАЊЕ СО ЈАВНИТЕ ОБВИНИТЕЛСТВА 30 јуни 2020, хотел „Мериот“, Скопје

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.