(мкд) Реализирана првата каскадна обука за слобода на изразување на Академијата за судии и јавни обвинители и Проектот на ЕУ и Совет на Европа- ЈУФРЕКС во 2021 година

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.