Прва средба на новoименуваниот амбасадор на Репбулика Франција во Република Северна Македонија, Н.Е. Сирил Бoмгартнер со директорот на Академијата, проф.д-р Габер Дамјановска

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.