(мкд) Онлајн обука на тема ,, Финансирање на политички партии и финансирање на политички кампањи’’

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Во рамки на проектот ,, Јакнење на капацитетите на институциите во борбата против корупцијата, Академијата за судии и јавни обвинители Павел Шатев во соработка со Trsansparency international и УСАИД организираат онлајн обука на тема: ,, Финансирање на политички партии и финансирање на политички кампањи .

Онлајн обуката ќе се реализира на 22 и 23 јуни 2021 година (вторник-среда), на платформата ЗООМ, со почеток во 10:00 часот.

Излагања поврзани со темата на обуката ќе имаат: Проф. д-р Рената Дескоска, Правен факултет Јустинијан Први- Скопје, д-р Слаѓана Тасева, претседател на Транспаренси Интернешнл- Македонија, претставник на НДИ и претставник на ДЗР.

Програмата согласно која ќе се одвива онлајн обуката можете да ја преземете тука

За да пристапите на платформата ZOOM и да ја следите обуката кликнете на следните линкови:

 

Линк за приклучување на 22 јуни:

 https://zoom.us/meeting/register/tJwucOmuqjotGNDvHshGCGBe0afArqxgRFUC

Линк за приклучување на 23 јуни:

https://zoom.us/meeting/register/tJwkdOCsqz8vGdBbsFuVX3AgNWjLMbaI_h3v