Обука на тема ,,Финансиски истраги и посебни истражни мерки’’ (Demo)

Akademia për gjykatës dhe prokurorë publik në bashkëpunim me Prokurorinë Publike të RMV, në kuadër të Twining projektit “Ngritja e kapaciteteve institucionale të Qendrës hetimore” organizon dy trajnime dyditore online me temë: “Hetimet financiare dhe masat e veçanta hetimore”, që do të mbahen në termat e mëposhtëm:

  • 21 dhe 22 shkurt 2022 (e hënë dhe e martë), duke fillim nga ora 09:30,
  • 23 dhe 24 shkurt 2022 (e mërkurë dhe e enjte), duke filluar nga ora 09:30.

Trajnimet janë dedikuar për prokurorët publik nga të gjitha zonat e apelit.

Për të marrë pjesë në trajnimet duhet të klikoni në linkun e mëposhtëm:

Lidhja për 21 shkurt 2022 (e hënë):

Zoom-Meeting
https://eu01web.zoom.us/j/64651223350?pwd=L09LeENUZkFSTGU4dEYrTXpZbW1Rdz09

Meeting-ID: 646 5122 3350
Kenncode: 818930

Lidhja për 22 shkurt 2022 (e martë)

Zoom-Meeting
https://eu01web.zoom.us/j/61381643012?pwd=K0wyRHI3VFpnMDlBMkdUbkFaeFVNZz09

Meeting-ID: 613 8164 3012
Kenncode: 430656

Lidhja për 23 shkurt 2022 (e mërkurë)

Zoom-Meeting
https://eu01web.zoom.us/j/61381643012?pwd=K0wyRHI3VFpnMDlBMkdUbkFaeFVNZz09

Meeting-ID: 613 8164 3012
Kenncode: 430656

Lidhja për 24 shkurt 2022 (e enjte)

Zoom-Meeting
https://eu01web.zoom.us/j/62088507841?pwd=RGUrVVhhd0FndWtPZk5RTllFUnk4UT09

Meeting-ID: 620 8850 7841
Kenncode: 330513

Programin sipas të cilit do të realizohen trajnimet mund ta shkarkoni këtu:

  1. Agjenda 21-22 02 2022
  2. Agjenda 23-24 02 2022