(мкд) Делегација од Република Северна Македонија предводена од Националниот координатор за спречување на насилен есктремизам и борба против тероризам, Борче Петревски во посета на Виена, Австрија

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.