TRAJNIMI PËR TRAJNUES Nga teoria në praktikë: Avancimi i praktikës gjyqësore përmes metodave mësimore

Akademia për gjykatës dhe prokurorë publik në bashkëpunim me DCAF - Qendra e Gjenevës për…

Прочитај повеќе

INFORMACION Për programet arsimore akademike për vitin 2022 të financuara nga Ministria e Tregtisë e Republikës Popullore të Kinës

Në kuadër të bashkëpunimit bilateral me Republikën Popullore të Kinës, është siguruar mundësia që përfaqësues…

Прочитај повеќе

Takim pune i drejtorit të Akademisë, prof. Dr. Natasha Gaber Damjanovska me drejtorin e Institutit Francez në Shkup, Hugo Bestel

Sot (05.04.2022) në ambientet e Akademisë për gjykatës dhe prokurorë publik, drejtori i Akademisë, prof.…

Прочитај повеќе

31 Marsi - Dita e gjyqësorit të Republikës së Maqedonisë së Veriut

Akademia për gjykatës dhe prokurorë publikë të gjithë gjykatësve, prokurorëve publik, nënpunësve dhe punonjësve në…

Прочитај повеќе

VEBINAR ONLINE me temë: "2 Vite nga Marshimi i 1000 togave në Poloni - Sovraniteti dhe sundimi i së drejtës - Roli i gjykatave në epokën post-Covid"

Akademia për gjykatës dhe prokurorë publik fton të gjithë gjykatësit  dhe prokurorët publik e interesuar…

Прочитај повеќе

Këshillim online me temë: “Krimi kompjuterik, sigurimi dhe paraqitja e provave elektronike” 22 mars 2022, përmes ZOOM platformës

Akademia për gjykatës dhe prokurorë publik organizon këshillim online me temë: “Krimi kompjuterik, sigurimi dhe…

Прочитај повеќе