(мкд) Средба на директорот на Академијата, проф д-р Наташа Габер Дамјановска со кандидатот од Државната правосудна академијата на Р. Франција, г-а Elsa Picet

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.