(мкд) СОВЕТУВАЊЕ на тема „Примена на одредбите и новини во новиот Закон за јавни набавки кои се однесуваат на одлучувањето-постапувањето на Управниот суд“

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.