(мкд) Работна средба на директорот на Академијата, проф.д-р Наташа Габер Дамјановска со Н.Е. Emilio Lorenzo Serra, амбасадор на Шпанија во Северна Македонија

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.