Работна средба на директорот на Академијата, проф.д-р Габер Дамјановска со меѓународниот експерт од Совет на Европа, г-ѓа Марија Алкалај, национални конслутанти и претставници на проектниот тим за спроведување на Проектот „Поддршка за подобар пристап до поквалитетни услуги за бесплатна правна помош во Северна Македонија“ (Demo)

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.