(мкд) Работен состанок на директорот на Академијата, проф.д-р Габер Дамјановска со шефот на Одделот за Југоисточна Европа, ИРЗ, д-р Пирнер

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.