(мкд) ПОВИК ЗА АПЛИКАЦИИ ЗА ОБУКИ ОРГАНИЗИРАНИ ОД СТРАНА НА ЕВРОПСКАТА МРЕЖА ЗА ОБУКИ ВО ПРАВОСУДСТВОТО

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.