VEBINAR ONLINE me temë: “2 Vite nga Marshimi i 1000 togave në Poloni – Sovraniteti dhe sundimi i së drejtës – Roli i gjykatave në epokën post-Covid”

Akademia për gjykatës dhe prokurorë publik fton të gjithë gjykatësit  dhe prokurorët publik e interesuar që dëshirojnë të ndjekin ngjarjen t’i bashkohen platformës ZOOM përmes linkut të mëposhtëm:

https://us02web.zoom.us/j/83248196171?pwd=YURCMit1TmI3UXc0MmpOcXUxTEVSdz09

Webinar ID: 832 4819 6171

Passcode: 340172

Ngjarja do të zhvillohet më 30 mars 2022 duke filluar nga ora 19:00.

Agjenda sipas së cilës do të zhvillohet ngjarja mund të shkarkohet në gjuhën angleze këtu.