TRAJNIM online me temë: „Ligji i BE-së për mbrojtjen e mjedisit jetësor“ 30.11 – 01.12.2021

Akademia për gjykatës dhe prokurorë publik në bashkëpunim me Institutin Evropian për administratën publike EIPA, organizon trajnim dyditor me temë: „Ligji i BЕ-së për mbrojtjen e mjedisit jetësor“ që do të mbahet me datë 30.11. dhe 01.12.2021 (e martë – e mërkurë) nëpërmjet platformës ZOOM.

Trajnimi është dedikuar për gjykatës të sektorit penal, prokurorë publik dhe bashkëpuntorë profesional nga të gjitha zonat e apelit.

Agjendën sipas së cilës do të zhvillohet ngjarja, si dhe materialet e punës që do të përdoren gjatë trajnimit në gjuhën maqedonase dhe angleze mund t’i shkarkoni këtu.

Për më shumë detaje lidhur me mënyrën e aplikimit për këtë trajnim, Ju lutemi kontaktoni në e-mail adresën në vijim: mamudije.ibraimi@jpacademy.gov.mk ose në numrin e tel. 02/2401-569.