(мкд) Одржан работен состанок на директорот на Академијата, проф.д-р Наташа Габер Дамјановска со претставници од ЕУ Проектот „Поддршка на ЕУ за владеење на правото“

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.