(мкд) Одлука за распишување на јавен оглас за избор на заменик директор на Академијата за судии и јавни обвинители

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

На ден 29.01.2021 година, Управниот одбор врз основа на член 13 став 1 алинеја 3 и член 20 став 2 од Законот за Академија за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ („Службен весник на Република Северна Македонија“ број 20/2015, 192/2015, 231/2015 и 163/2018),  донесе Одлука за распишување на јавен оглас за избор на заменик директор на Академијата за судии и јавни обвинители: