(мкд) Обука за образложение на кривичните пресуди во рамки на соработката помеѓу Академијата за судии и јавни обвинители и Програмата ХЕЛП на Совет на Европа

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.