ЛЕКСИКОН НА МАКЕДОНСКИ МЕДИУМСКИ И ПРАВОСУДНИ ТЕРМИНИ (Demo)

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.