(мкд) Работна средба нa дирeкторот нa Академијата, проф. д-р Габер Дамјановска со Н.Е. Кристијан Тимоние, амбасадор на Република Франција во Република Северна Македонија.

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.