ПРЕДАВАЊЕ ЗА КЛИМАТСКИТЕ СПОРОВИ ПРЕД ДРЖАВНИОТ СОВЕТ НА ФРАНЦИЈА ЗА СЛУШАТЕЛИТЕ НА ПРОГРАМАТА ЗА ПОЧЕТНА ОБУКА ВО АКАДЕМИЈАТА

IMG-4b3b2cac0ec5744d6cad96c52a5fb172-V

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.