Партнери и корисници на ЈУФРЕКС проектот во Северна Македонија ги сумираа резултатите во делот на слободата на изразување

IMG-20221214-WA0015 (1)

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.