(Македонски) ОБУКА ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛИ НА СУДОВИ, ШЕФОВИ НА ЈАВНИТЕ ОБВИНИТЕЛСТВА И ПОРТПАРОЛИ НА СУДОВИТЕ И ЈАВНИТЕ ОБВИНИТЕЛСТВА ВО СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

logo_asjo_news_mk

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.