(Македонски) Заменик директорот на Академијата, судија Илир Исени беше дел од МАТРА Програмата за обуки по Владеење на правото во Хаг, Кралство Холандија

n2

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.