Онлајн работилница на тема ,,Измените на Законот за парничната постапка во однос на дигитализацијата и судењата на далечина’

Академијата за судии и јавни обвинители Павел Шатев во соработка со Министерството за правда на Рeпублика Северна Македонија и Амбасадата на САД во Скопје организира работилницa на тема: ,, Измените на Законот за парничната постапка во однос на дигитализацијата и судењата на далечина’’, која ќе се одржи на 8 февруари 2021 година (понеделник), со почеток во 14:00 часот

 Со поздравни обраќања настанот ќе го отвори министерот за правда на Република Северна Македонија, г. Бојан Маричиќ и директорот на ИНЛ (Биро при Стејт Департментот за меѓународна борба против наркотици за спроведување на законите) при Амбасадата на САД, г-а Џоана Кецман.

Програмата согласно која ќе се одвива работилницата можете да ја преземете тука

 За учество  на настанот е потребно да пристапите на следниот линк:

Join ZoomGov Meeting

https://statedept.zoomgov.com/j/1608703819?pwd=bkwwMGg0Y3c4NXBudmR1d0EwbUM5QT09

Meeting ID: 160 870 3819

Passcode: 853974