(мкд) СОВЕТУВАЊЕ на тема: „Евиденција за кривични и прекршочни санкции за пишување, бришење и давање на податоци од евиденцијата“

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Академијата за судии и јавни обвинители Павел Шатев, организира советување на тема: „Евиденција за кривични и прекршочни санкции за пишување, бришење и давање на податоци од евиденцијата“,  што ќе се одржи на 19 ноември  (вторник) 2019 година, во просториите на Академијата – Ламела 1.

 

Советувањето е наменето за судските службеници и стручните соработници кои работат на санкции од сите апелациони подрачја.

 

Предавачи на советувањето ќе бидат г-а Сузана Варналиева, судски администратор во Основен суд Велес и г-а Сузана Костова Коцева, раководител на судска служба во Основен суд Кавадарци.

 

Агендата согласно која ќе се одвива советувањето можете да ја земете тука.

Материјалите кои ќе бидат користени на советувањето можете да ги преземете тука: