(мкд) Прирачник за правилна употреба на македонскиот јазик во судските и во јавнообвинителските документи при нивното формирање (АС ОС ЈО)

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Прирачникот во целост можете да го преземете тука