(мкд) Потпишан тригодишен Меморандум за соработка помеѓу Академијата за судии и јавни обвинители и Мисијата на ОБСЕ во Скопје

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.