Lajmërim

Të nderuar,

Në periudhën nga 22 tetor 2021 deri më 26  tetor 2021, për shkak të ndryshimit rë hostimit në ueb faqen e Akademisë për gjykatës dhe prokurorë poblikë, ajo nuk ka funksionuar.

Ju njoftojmë se nga sot faqja e internetit është plotësisht funksionale dhe të gjitha njoftimet në lidhje me aktivitetet e Akademisë që nuk keni mundur t’i lexoni në të kaluarën , tashmë janë në dispozicion.

Ju faleminderit për mirkuptim

Me respekt