Trajnim me temë: „ Zbatimi i Ligjit për Taksa Gjyqësore “

logo_asjo_news_mk

Akademia për gjykatës dhe prokurorë publik “Pavel Shatev” në pajtim me Katalogun e Trajnimeve për vitin 2024 organizon trajnim me temë„ Zbatimi i Ligjit për Taksa Gjyqësore “, i cili do të mbahet më 21 shkurt 2023 (e mërkurë) në ambientet e Akademisë-Lamella 1, me fillim nga ora 10:00.

Trajnimi është i dedikuar për nëpunësit gjyqësorë nga shkronjëtorja e të gjitha gjykatave në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Trajnimin do ta zhvillojnë: z. Sasho Temelkoski, administrator gjyqësor në Gjykatën Themelore Prilep dhe znj. Suzana Varnalieva, administratore gjyqësore në Gjykatën Themelore Veles.

Për informata shtesë Ju lutemi të kontaktoni personin nga Akademia përgjegjës për organizimin edhe atë në këtë imejl-adresë: Ivana.Milanovik@jpacademy.gov.mk ose në tel. 02/2401-572.

Axhendën sipas së cilës do të zhvillohet trajnimi mund ta shkarkoni këtu.

Materialet e punës që do të përdoren në kuadër të këshillimit mund t’i shkarkoni këtu.