Trajnim me temë: „Zbatimi i sistemit AKMIS“

logo_asjo_news_mk

Akademia për gjykatës dhe prokurorë publik „Pavell Shatev“ organizon trajnim me temë: Zbatimi i sistemit AKMIS, i cili do të mbahet më 20 maj 2024 (e hënë) në hapësirat e Gjykatës Themelore Gostivar, me fillim nga ora 10:00.

Trajnimi është i dedikuar për nëpunësit gjyqësor nga zona e apelit Gostivar.

            Trajnimin do ta zhvillojnë znj. Suzana Varnalieva, administratore gjyqësore në Gjykatën Themelore Veles dhe m-r Borçe Mirçeski, administrator gjyqësor në Gjykatën Themelore të Ohrit.

Për informata shtesë, ju lutemi kontaktoni personin nga Akademia përgjegjëse për organizimin edhe atë në këtë imejl-adresë: Ivana.Milanovik@jpacademy.gov.mk ose në tel. 02/2401-572.

Axhendën sipas së cilës do të zhvillohet trajnimi mund ta shkarkoni këtu.

Materialet e punës që do të përdoren në kuadër të këshillimit mund t’i shkarkoni këtu.