Директорката на Академијата одржа работна средба со претставниците на Канцеларијата на УНХЦР во Северна Македонија и Меѓународниот институт за хуманитарно право, Санремо, Република Италија

DSC_0256

Fatkeqësisht hyrja është e disponueshme vetëm në% LANG:,: dhe%.