ОНЛАЈН СОВЕТУВАЊЕ на тема „Правосудни агенции на Еу, агенции за спроведување на Законот и инструменти за соработка“

Академијата за судии и јавни обвинители Павел Шатев, во соработка со Европскиот институт за јавна администрација (ЕИПА), организираат онлајн  советување на тема Правосудни агенции на Еу, агенции за спроведување на Законот и инструменти за соработка“ кое ќе се одржи во период од 14-15 декември 2020 година (понеделник-вторник).

Советувањето е наменето за судии и советници од судовите како и за јавните обвинители и стручните соработници во јавните обвинителства од сите инстанци и од сите апелациони подрачја.

Агендата согласно која ќе се одржи советувањето можете да ја преземете тука.

Работни материјали:

  1. Презентација1
  2. Презентација2
  3. Презентација3
  4. Презентација4
  5. Презентација5
  6. Презентација6
  7. Презентација7

Информации за пристап до платформата ќе добиете дополнително откако ќе го пријавите вашето учество.

Доколку ви се потребни дополнителни информации или  имате технички проблеми при пристапување до платформата ве молиме обратете се на: е-маил адресата: mamudije.ibraimi@jpacademy.gov.mk или на тел. 02/2401-569.