Онлајн обука на тема ,, Користење на електронски докази во предмети од транснационален организиран криминал’’

Академијата за судии и јавни обвинители во соработка со Програмата ОПДАТ при Амбасада на САД во Скопје организираат обука на тема:  ,,Користење на електронски докази во предмети од транснационален организиран криминал’’, која ќе се одржи на 9 февруари 2021 година (вторник), со почеток  во 14:00.

Обуката ќе се одржи онлајн, преку платформата ZOOM.

Програмата согласно која ќе се одвива работилницата можете да ја преземете тука.

 

За учество  на настанот е потребно да пристапите на следниот линк:

 

Join ZoomGov Meeting

https://statedept.zoomgov.com/j/1601435591?pwd=ZnYvZHNJZEZ4OHBJeTdIVmlNVklvZz09

 

Meeting ID: 160 143 5591

Passcode: 550061