Вести за Борбата против Тероризмот v2-SI

На крајот на 2021 година, би сакале да Ви се заблагодариме за вашите огромни напори…

Прочитај повеќе

Интерактивна практична работилница „Спроведување на мерките за следење на комуникациите“

На 17.12.2021 година во Гевгелија, Академијата за судии и јавни обвинители во рамките на соработката…

Прочитај повеќе

Директорката на Академијата, проф.д-р Наташа Габер Дамјановска учествуваше на тркалезната маса за заштита на децата странци во миграциски движења - 16 декември 2021 година

Директорката на Академијата за судии и јавни обвинтели, проф.д-р Наташа Габер Дамјановска, учествуваше на тркалезната…

Прочитај повеќе

ТРКАЛЕЗНА МАСА на тема: „Заштита на децата странци во миграциски движења низ Република Северна Македонија“

            Академијата за судии и јавни обвинители Павел Шатев во соработка со Претставништвото на УНХЦР…

Прочитај повеќе

ОНЛАЈН СОВЕТУВАЊЕ на тема: ,,Извршување на пресуди на Европскиот суд за човекови права“

Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“  во соработка со Организацијата за безбедност и…

Прочитај повеќе