ОНЛАЈН СОВЕТУВАЊЕ на тема „Организација на работата, стресот, професијата и управување со времето

Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев организира онлајн советување на тема: „Организација на работата, стресот, професијата и управување со времето“, кое ќе се одржи на 12 октомври 2021 година (вторник) на ZOOM платформата, со почеток од 11:00 часот.

 

Советувањето е наменето за судските и јавнообвинителските службеници од сите апелациони подрачја.

 

Предавач на советувањето ќе биде д-р Павлина Јанкуловска, јавен обвинител во Основно јавно обвинителство Битола (во пензија).

 

За повеќе информации Ве молиме да се обратите на на е-маил адресата на лицето задолжено за организацијата: Ivana.Milanovik@jpacademy.gov.mk.

 

Агендата согласно која ќе се одвива советувањето можете да ја преземете тука.

Работни материјали:

1.Презентација 1

2.Презентација 2