(мкд) ОНЛАЈН СОВЕТУВАЊЕ на тема „Организација на работата, стресот, професијата и управување со времето

Sorry, this entry is only available in Macedonian and Shq. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев организира онлајн советување на тема: „Организација на работата, стресот, професијата и управување со времето“, кое ќе се одржи на 12 октомври 2021 година (вторник) на ZOOM платформата, со почеток од 11:00 часот.

 

Советувањето е наменето за судските и јавнообвинителските службеници од сите апелациони подрачја.

 

Предавач на советувањето ќе биде д-р Павлина Јанкуловска, јавен обвинител во Основно јавно обвинителство Битола (во пензија).

 

За повеќе информации Ве молиме да се обратите на на е-маил адресата на лицето задолжено за организацијата: Ivana.Milanovik@jpacademy.gov.mk.

 

Агендата согласно која ќе се одвива советувањето можете да ја преземете тука.

Работни материјали:

1.Презентација 1

2.Презентација 2