ОНЛАЈН СОВЕТУВАЊЕ на тема: „Материјално, финансиско и канцелариско работење“

            Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев организира онлајн советување на тема: „Материјално, финансиско и канцелариско работење“, кое ќе се одржи на 26 ноември 2021 година (петок) на ZOOM платформата, со почеток од 11:00 часот.

Советувањето е наменето за сметководителите и благајниците од сите судови и обвинителства во Република Северна Македонија.

Предавачи на советувањето ќе бидат г-н Бранислав Гулев и г-а Бљерта Ганиу од Државниот завод за ревизија.

            Агендата согласно која ќе се одвива советувањето можете да ја преземете тука.

            За повеќе информации Ве молиме да се обратите на на е-маил адресата на лицето задолжено за организацијата: Ivana.Milanovik@jpacademy.gov.mk или на телефонскиот број 02 / 2401-572.