(мкд) ОНЛАЈН СОВЕТУВАЊЕ на тема: „Материјално, финансиско и канцелариско работење“

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

            Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев организира онлајн советување на тема: „Материјално, финансиско и канцелариско работење“, кое ќе се одржи на 26 ноември 2021 година (петок) на ZOOM платформата, со почеток од 11:00 часот.

Советувањето е наменето за сметководителите и благајниците од сите судови и обвинителства во Република Северна Македонија.

Предавачи на советувањето ќе бидат г-н Бранислав Гулев и г-а Бљерта Ганиу од Државниот завод за ревизија.

            Агендата согласно која ќе се одвива советувањето можете да ја преземете тука.

            За повеќе информации Ве молиме да се обратите на на е-маил адресата на лицето задолжено за организацијата: Ivana.Milanovik@jpacademy.gov.mk или на телефонскиот број 02 / 2401-572.