Обука на тема ,,Финансиски истраги и посебни истражни мерки’’

Академијата за судии и јавни обвинители во соработка со Јавното обвинителство на РСМ, во рамки на Твининг проектот ,,Јакнење на институционалниот капацитет на истражниот центар’’ организираат две дводневни онлајн обуки на следната тема: Финансиски истраги и посебни истражни мерки, кои ќе се одржат во следните термини:

  • 21 и 22 феваруари 2022 година (понеделник и вторник), со почеток во 09:30 часот
  • 23-24 февруари 2022 (среда-четврток), со почеток во 09:30 часот

Обуките се наменети за јавни обвинители од сите апелациони подрачја.

За учество на обуките потребно е да кликнете на следните линкови:

Линк за 21 февруари 2022 (понеделник):

Zoom-Meeting
https://eu01web.zoom.us/j/64651223350?pwd=L09LeENUZkFSTGU4dEYrTXpZbW1Rdz09

Meeting-ID: 646 5122 3350
Kenncode: 818930

Линк за 22 февруари 2020 (вторник)

Zoom-Meeting
https://eu01web.zoom.us/j/61381643012?pwd=K0wyRHI3VFpnMDlBMkdUbkFaeFVNZz09

Meeting-ID: 613 8164 3012
Kenncode: 430656

Линк за 23  февруари 2020 (среда)

Zoom-Meeting
https://eu01web.zoom.us/j/61381643012?pwd=K0wyRHI3VFpnMDlBMkdUbkFaeFVNZz09

Meeting-ID: 613 8164 3012
Kenncode: 430656

Линк за 24 февруари 2020 (четврток)

Zoom-Meeting
https://eu01web.zoom.us/j/62088507841?pwd=RGUrVVhhd0FndWtPZk5RTllFUnk4UT09

Meeting-ID: 620 8850 7841
Kenncode: 330513

Програмата согласно која ќе се реализираат обуките може да ја преземете тука:

1.Agenda 21-22 02 2022

2.Agenda 23-24 02 2022