Горан Трајковски

Работна средба на директорот на Академијата, проф.д-р Габер Дамјановска со меѓународниот експерт од Совет на Европа, г-ѓа Марија Алкалај, национални конслутанти и претставници на проектниот тим за спроведување на Проектот „Поддршка за подобар пристап до поквалитетни услуги за бесплатна правна помош во Северна Македонија“ (Demo)

Sorry, this entry is only available in Македонски.