СРЕЌНА НОВА 2020 ГОДИНА МНОГУ УСПЕХ, РАДОСТ, ЉУБОВ И ДОБРО ЗДРАВЈЕ НА СИТЕ НАШИ СОРАБОТНИЦИ! СО НЕТРПЕНИЕ ЈА ОЧЕКУВАМЕ НОВАТА VII ГЕНЕРАЦИЈА СЛУШАТЕЛИ НА ПОЧЕТНА ОБУКА ВО АКАДЕМИЈАТА (Demo)